24 de febr. 2020

ARCA organitza el programa "Patrimoni i gastronomia a Santa Catalina" en italià.

Fotografia: Lali Perelló.
ARCA va organitzar el passat dissabte 22 de febrer el programa "Patrimoni i gastronomia a Santa Catalina" en italià, dirigit a càrrec de la professora Cecilia de Grazia i la cuinera Diana Ferreira.

El programa consisteix en la realització d'un itinerari històric i cultural per la barriada de Santa Catalina i es Jonquet, on destaquem i posem en valor aspectes destacats de la seva història i del llegat patrimonial que es conserva en l'actualitat.

Un cop finalitzat l'itinerari cultural, ens dirigirem fins al mercat de Santa Catalina, on la cuinera Diana Ferreira ens preparà una petita degustació gastronòmica de receptes realitzades als segles XVIII i XIX.

La propera activitat tindrà lloc, el proper dissabte 29 de febrer a les 10'00h des de la seu d'ARCA i serà a càrrec de l'historiador Xavier Terrasa.