14 d’ag. 2014

Trobada amb l'artista de l'exposició "Palma Digit Art"

L'artista Gil Miró explicant la seva obra
L'exposició "Palma Digit Art" de l'artista José Luis Gil Miró arriba a la seva finalització, la qual ha estat exposada a la seu d'ARCA des de el passat 11 de juliol.

Coincidint amb aquesta data, ahir dimecres 13 d'agost es va dur a terme una Trobada amb l'artista, on l'autor de l'obra va poder compartir anècdotes sobre el seu procés creatiu.

Palma DigitArt és un projecte de nova creació artística basat en les noves tecnologies i eines digitals os es fusionen fotografia i il·lustració, donant lloc a una creativa expressió d'Art digital.

La ideosincrasia de l'exposició ens condueix a una imaginativa manera d'apropar-nos a una ciutat, Palma. Apropar-nos als seus racons més poètics, als seus icons més personals, a la seva intimitat més detallista i evocadora.

Grup de persones que assistiren a la Trobada amb l'artista
Aquesta exposició pretèn aportar una forma diferent i vanguardista de veure aquells llocs de sempre a través de l'Art digital, un genere que el gran públic està encara per descobrir en la seva globalitat tècnica i expressiva.

L'objectiu és profunditzar i experimentar amb l'Art digital emprant com a pretext i transfons la ciutat de Palma...o potser sigui a la inversa.

D'ambdòs conceptes, Palma y Art digital, l'artista ha sentit la necessitat de manifestar un profund sentiment d'admiració i enamorament cap a la seva ciutat, i de confiança, llibertat i compromís cap a una nova manera d'expressar Art, traduint-los ambdòs a través d'aquesta exposició, Palma DigitArt.