18 de des. 2013

DESPERFECTES AL MOLÍ DES CASTELLET, AMENACEN LA SEVA ESTRUCTURA

ARCA s'ha adreçat a l'Ajuntament de Calvià perquè actuïi d'urgència
ARCA ha pogut detectar que l'estructura del molí des Castellet es troba pitjor que mai, des de que començaren les nostres denúncies al maig de l'any 2010.
ARCA ha pogut observar com la mola del molí, pedra viva que pesa unes quantes tones, només es subjecta als extrems per una biga de fusta, la qual està podrida a la part central. Aquesta és una amenaça evident i en qualsevol moment, la mola pot venir-se abaix, el que provocaria un profund dany a l'estructura del molí, la qual actualment, ja es troba bastant malmesa, per la manca d'intervenció.
ARCA veu una negligència i manca de responsabilitat per part de la propietat i l'Ajuntament de Calvià
ARCA ve demanant des de fa tres anys, la recuperació d'aquest bé catalogat, símbol del poble calvianer. En aquest moment, no podem més que parlar de negligència per part de la propietat i de l'Ajuntament de Calvià, els quals estan al corrent d'aquest problema, perquè projectaren una rehabilitació de l'element cultural, anunciada publicament al febrer de 2013, però de moment no han començat les obres.
Diumenge 22, IV Pujada reivindicativa al molí des Castellet
La Comissió pro-molí des Castellet ha convocat per IV any consecutiu una pujada reivindicativa fins a aquest bé cultural, perquè aquest element símbol del poble de Calvià sigui restaurat d'una vegada i perquè s'aclari el pas públic d'aquest camí que dóna accés fins al molí.

Serà el proper diumenge 22 de desembre a les 11'00 hores a la Plaça Nova de Calvià vila.