17 de febr. 2010

Reunió de la Plataforma Salvem es Jonquet i la Gerència d’Urbanisme

El passat dimarts va tenir lloc la reunió sol.licitada en desembre 2009 entre la Plataforma Salvem es Jonquet i la Gerència d’Urbanisme.
La Plataforma està constituida per l’associació de Veinats des Jonquet, pel GOB i ARCA i demanava reunir-se amb Yolanda Garví que després de diversos ajornaments tampoc es presentà el dimarts.

En qualsevol cas, la Plataforma significà al Senyor Tugores, gerent d’Urbanisme, el seu desencís per la manca d’entusiasme de l’Ajuntament en relació a la declaració de BIC del Jonquet –veritable façana marítima de Palma mundialment coneguda- i la petició -en primer lloc- de que aquest fet històric siqui reconegut, proclamat com a tal i acompanyat d’actuacions ràpides i d’acord amb la declaració de BIC.

La Plataforma està oberta a col.laborar amb l’Ajuntament de Palma per fer-li arribar les seves propostes i demana que el PERI sigui proteccionista, consensuat i respectuòs amb el valors del Barri i les seves característiques, com per exemple la defensa de l'emblemàtic talús (fotografiat milions de vegades i conegut a tot el món) que, d’una manera extravagant i inaceptable es volia excavar per posar un centre comercial i un aparcament.